20101224

julafton

japp, idag är det julafton. känns inte så alls. vi hade ju jul i söndags haha.. har julklappar från clare som ligger hemma vid julstolen dock. vi fick dem precis innan hon åkte hem till england, ska väl öppna dem imorn..

mysig dag idag. började med att lösa in lönechecken och gå och shoppa lite. sedan mötte vi upp amandas syster och mamma som är här och åt lite julbrunch. ehe smoothie och chicken fajitas haha. sedan blev det till att åka till jobbet. råkade få med oss amandas laptop och spela musik på den hela kvällen. råkade också gå och köpa en flaska vin som vi delade på haha. inga kunder så vad ska man göra. vi var tvugna att göra sushi också för att en väninna till chefens fru (typ) hade beställt det så när hon fått sina bitar så åt vi upp resterna haha. sushi och vitt vin, fin julmiddag haha.. sedan var vi tvugna att ta oss hem.. ingen buss på 1 tim.. så det blev liften med några cyprioter. dom var schyssta.. så fort vi satt oss i bilen så sa de MERRY CHRISTMAS som om det var därför de plockade upp oss haha, gulligt.

är lediga imorn.. LYX.. ledig 2 dagar i rad det händer inte ofta här haha.. samma sak nästa vecka också pga nyår. love it. igår var vi i nicosia (storstaden). det var mysigt. kollade affärer och så. åt middag på ett jättefint ställe också. första gången jag var i nicosia så det var kul, men nästa gång måste vi nog åka tidigare. kom dit typ sex på kvällen så det hade liksom redan blivit mörkt.. men det är en mysig stad iaf.

orkar inte fibbla med kameran idag men lägger upp lite mer bilder snart i vilket fall.. god jul på er där hemma! <3

No comments: