20101215

random

ja RANDOM. det är allt jag har att säga om det här landet hahaha... i lördags så var jag, amanda och clare ute på en klubb i larnaka. första utgången för mig. och det var najs! råkade få med oss två brittiska soldater hem på efterchill bara, lewis & richard, men de var trevliga. vi råkade lova dem att vi skulle göra swedish meatballs till dem om de skjutsade oss till ikea (ja det finns ett här! haha). sagt och gjort.. på söndagen åkte de hem till sin army base och hämade sin tv (våran funkar inte) och så fick dom köttbullar till middag haha. tven står fortfarande kvar hos oss...

i fredags var det feeeta monsunen. vi blev stranded i vår port för det var typ 2 dm vatten på vägen! och vi som ville köpa glass.. vi fick vänta typ en halvtimme så hade vattnet runnit undan och man kunde balansera sig fram på den smala trottoarkanten till affären haha.. det var helt sjukt! har filmat och ska lägga upp det nån gång snart.. har lagt upp massa bilder på fejan nu också btw!

och mina bruuudar, vi måste skypea snart! saknar er!

orkar inte uppdatera nå vettigare.. i veckan nu så har vi typ bara jobbat och kollat på film haha. allt är bra iaf.. pussen!

monsun


haha makin meatballs..

britternas lilla tv.. hahaha kolla in vår lilla lilla tv hahaah :(

lewis stod och strök sin uniform i vår hall.. random.


oh yeah!



No comments: