20110319

down it down it down it, get it down you zulu warrior get it down you zulu warrior CHIEF CHIEF CHIEF!!

okej.
jag går på antibiotika.
vi var ute igår.
rockbaren & deep.
nyktra.
det ni!!
drack bara shark hela kvällen, ingen alkohol men fett med energi!'
woooohhh, det är spännande att umgås med britterna när man är nykter haha.

igår träffade vi angry guy (som inte var så arg), tom (tommy) tom & tom (tommo) som vi träffa på camp förra helgen och en till kille som hette matt. matty. whatever. och herre vad dom var fulla. och herre vad dom skulle spela drinking games och lära oss dem. helt galna hahah.

först lärde de oss knock knock, enkel lek. en börjar knacka på bordet två gånger och knacken går vidare till den till vänster och vidare till vänster och vidare, tills någon knackar två gånger igen (man väljer själv när man gör det) och då går knacken tillbaka åt andra hållet.. enda tills någon knackar två gånger igen och det vänder. och den som knackar vid fel tillfälle får dricka. TWO FINGERS!!!! vilket betyder att man ska dricka lika mycket som när man håller två fingrar mot glaset.

sedan lärde de oss JIHAAAA som var mycket mer avancerat but basically yeah (som dom alltid säger) ska man skicka runt en hillbilly arm movement och skricka JIHAAA samtidigt och gör du fel måste du dricka. och så fanns det massa olika grejer man skulle göra typ om nån skricker DRUNK INDIAN (eller vad det nu var, nånting med indian iaf) så måste alla ställa sig upp och dansa och låta som en indian och den som gör det sist måste dricka. eller NÅNTING BUFFALO så måste alla ställa sig upp och låta som en buffalo och göra en ful jag-är-en-buffalo rörelse hahah, och ja den som gör det sist måste dricka. sedan kunde man skicka vidare JIHAA genom att skrika LASSSOOOOO och göra en lasso-rörelse till den man skickade till. och ja ni fattar säkert ingenting, det gjorde inte vi heller. men helvete vad högljudda de var och helvete vad kul det var att titta på. för dessutom så MÅSTE man ge effort annars måste man dricka, om man inte tar i tillräckligt mycket liksom hahah. ÅH HERRE. tur att vi satt ute när vi körde den leken alltså, man blev typ döv ahahah.

när dom skrikit klart gick vi iaf till en bankomat och påvägen dit träffade vi sötaste bulldoggen som alla skulle gosa med. herre vad söööt den vaaar! alla blev helt galna i den. och när vi lyckats plocka med oss alla därifrån blev det iaf deep, dans och hemgång runt 03 nånstans. sov som en stock sedan.

idag har jag varit fett effektiv och städat!! också duschat, ni vet en sån där lång supervarm idag-är-en-bra-dag-dusch. och nu sitter jag på glorias och väntar på clare som ska komma ner. myselipys.

oh och rubriken idag kommer från inbetweeners i ett avsnitt där killarna träffar några universitetskillar som också kör drinking games och bara skriker och är fulla haha. älskar det <3

questions!! down it!! two fingers!!!
vill ni kolla på avsnittet finns det en länk HÄR

åh jag har blivit brittifierad.
xxx

No comments: