20110314

tagga ner

OKEJ.
nu är det dags att tagga ner lite.
jag har aldrig sett så förjävlig ut i hela mitt liv.
mina ögon är helt röda. uttorkade.

var på apoteket idag iaf och köpt ögondroppar.
kommer se normal ut om typ 2-3 dar...

efter jobbet i lördags var det straight home och i säng. vaknade upp runt 23.30 och då var det bara att tagga till. tog en burgare på donken och svängde förbi rockbaren. hamnade dock på Deep som vanligt och träffade min lilla cypriot vän, no comments. träffade ett gäng soldater vi träffat förut också. lovely john och goldfish bland annat. schyssta killar. 

little baby (som typ var svintrött och hade plockat en blomma haha aww), lovely john, aron & goldfish
sittin in a palm tree??

efter mycket om och men tog vi en taxi med dem till camp. drog till lovely johns rum och hade det chill. musiken på högsta (ja klockan var väl runt 05-06) och kändes hemmafest haha. det är så cozy på camp när alla rumsgrannar vaknar av musiken och typ drar på sig morgonrocken och kommer och kollar läget. hahah. så fina. sår där i morgonrock och toffler och ba tja hej gomorron vad händer här då? när vi kommit fram till att lovely john inte hade tillräckligt bra musik bytte vi block och gick till arons rum ist. runt kl 07/08 började jag och amanda inse att vi inte skulle få gå och lägga oss och joinade de andra i att dricka rom. jag har typ aldrig druckit rom förut. här dricker man rom. så det var rom från bermuda i en burk med motiv från looney tunes med tropical juice som alla drack haha. pojkarna kom också på att det var en bra idé att knacka på hos folk och väcka dem och bjuda dem ur vår drinkburk. och det bästa är ju att vi kliver in runt halv nio hos nån nyvaken soldat säger tjena tjena have a drink? och dom dricker. dom är ju heeelt galna. och de flesta sa jajaja vi kommer, ska bara klä på oss. så kom de ner till arons rum sen hahah. 3 stycken tom träffade vi också, tom tommy och tommo fick det bli. som aron försökte buda till oss, sålde på bra med hur muskliga de var osv hahah. han försökte sälja soldater till oss! tommo var full så priset på honom gick ner. haha jag orkar inte. dom har så konstiga saker för sig. arons rum blev ganska rejält trashat också. han hade ut nån pappersgrej så det var typ post its överallt, så välte han ner en flaska med nån sås som gick sönder, killarna hade raklödderskrig också och aron sprutade handkräm över en liten stackare. och alla torkade av sigg överall. kladdigt överallt! mitt i allt lackade aron satan också och slog sönder sin plasma tv. alltid är det någon som ska balla ur och göra nått dumt. han började såklart blöda som en dåre så det var blod överallt. han hade bandage på rummet dock så fixade handen själv rätt snabbt sedan fick han åka till sjukan och sy. då tyckte inte vi att det var en bra ide att stanna i hans rum så då hamnade vi i tommys rum med musik och soldater som spelade gitarr och alla var fina. höll på att däcka dock. klockan var väl runt elva och vi hade ju liksom inte sovit än. tommy var snäll och skjutsade oss till donken sen iaf. im sober, sa han och hällde i sig en flaska vatten. avisst nästan nykter iaf. vi klarade oss till donken levande iaf så no problem. sedan blev det maten och hem och SOVA.

sovit hela dan igår och hela natten fram till tio nånting imorse. vakna upp med rödaste ögonen som typ klibbat ihop. inte så fresh. har ju varit sjuk hela helgen också och det har inte gett sig än. har massivt ont i halsen. så ska inte jobba ikväll.

imogon ska vi troligen åka till ayia napa och kolla läget med lägenheter och jobb. börjar ju bli lite panik endå. snart slutar vi ju på cafet.

ska ta det chill i veckan. måååååste det. puh.
xxx

No comments: