20110110

we're going kokomo's baby

hellu gänget. jag är sämst på att uppdatera jag vet. men händer inte så mycket egentligen, jobbar mest och sen typ kollar affärer och sitter lite på cafén då och då haha. i helgen var vi iaf på kokomo's, en pub vid vårat jobb. bitterna har sagt att det är typ deras favoritställe men när vi var där var det rätt lugnt. vi spelade biljard och hade det trevligt i vilket fall. blev bjudna på en riktigt äcklig shot som dock var fin, såg ut som ett trafiklyse med olika lager av rött gult och grönt. olika spritsorter antar jag, som inte passade så bra tillsammans haha. i lördags hade vi en jättemysig tacomiddag hemma också, vi i camp sweden. och clare kom hem igår, så henne ska vi försöka gå ut och äta med i veckan. troligen TGI fridays, yummie! är iofs väääldigt sugen på KFC så kanske ska gå dit nån annan dag.

vår tvättmaskin fick damp idag också, louise hade kommit hem och typ hela vår lägenhet var blöt. vatten över hela golvet. alltså från köket via matrummet till vardagsrummet. inte helt okej. louise hade svabbat upp det och sedan hällt ner vattnet i vårt badkar, och jag lovar er, det var inte rent vatten. måste få det fixat, men vår landlord är ju liiite seg. precis som alla andra cyprioter haha.

längtar redan till helg och det är bara måndag. men veckorna går snabbt här så det är nog inget problem. sitter och måndags-skypar med linnéa. det är fint, vi skypar varje måndag haha. för det är oftast då jag sitter på costa. så nu vet ni det om ni vill skypa med mig. sitter oftast måndagkväll och nördar haha. snart kommer amanda ner hit också.. hon slutade precis jobbet. så ska väl socialisera mig lite med henne nu. later! löve!

No comments: