20090907

Mondays

Passande. Inte nog med att det är måndag, en låt av I'm Telling Tim heter så också. Och de har spelning imorgon. Kl 20 på Southside (Zinkensdamm), tillsammans med 4 andra band. Inträde kostar 100 kr. Come join the party!

Min kropp är så trött. Träningsvärk, myggbett, pissmyrebett och lite obortskrubblig målarfärg lite här och där på kroppen. Och säkert i håret också. Men, inspelningen igår var sjukt kul! Vi var ca 30 kannibaler och vi var stylade ut i fingertopparna. Det var smygande, tillfånga tagande, offerdans och tillslut middag. Helt jävla galet. Vi sprang runt i Skarpnäcks skogar som dårar.. eller kanske vildar rättare sagt. Maskinen var hur trevliga som helst och de hade fixat det schysst med dricka och lite mat för oss kannibaler. Det var en kul upplevelse att se hur det funkar när man gör en video också. Jag bangar inte på att vara med i fler! Jag fotade lite mellan tagningarna men vi får inte lägga upp något innan videon kommer ut. Så ni får vänta till oktober helt enkelt, inte för att det är så långt kvar som tur är.

Inga planer idag.. laddar inför spelningen imorgon istället! Har just käkat hemma gjord hamburgare frukost och funderar på att dra på någon film och bara ta det lugnt nu.

Kärlek!

No comments: