20090928

Vilken helg...

... tur att det var löning i fredags annars hade jag varit pank nu.
I lördags samlades ett gäng (läs ca 10 killar och 3 tjejer) på Saddle and Sabre i Vasastan för att överraska Anna D som fyller 20 år idag. Vi surprisade henne där och det blev en grym middag. Efter maten drog vi till Sommar ett tag (bartömning) och tillslut hängde vi på Royal Garden där vi hade ett bokat långbord. Det var najs, och GRATTIS ANNA!


Fler bilder från i lördags finns HÄR.


Igår, söndag, blev det knappt någon vila. Lukas, vår käre vän, ska lämna oss på tisdag kväll för att leva i Etiopien i över 2 månader. Självklart blev det hejdå-Lukas madness! Wille kidnappade honom och tog honom till Cybertown där vi, 20 glada damer och herrar, glatt ville skjuta honom. Okej, det var inte alla mot Lukas - vi var i två lag. But still. Efter 40 minuter krig så blev det etiopisk mat på Abyssinia och sedan lite häng på Il Crocodilo. Nära hem för oss och allt.. Mycket bra. Kommer sakna Lukas, han är partyman Nr 1! Men vi får helt enkelt överleva..


Mer bilder från igår finns HÄR.

Idag är det då måndag, igen. Trodde jag skulle få sova ut, men icke. Fick ett sms från Köpguiden och nu ska både jag och Aron jobba i Märsta kl 14. Men likabra det så man får in lite cash för denna månad. Nu är det lite bråttom, ska ut med Maya, sen käka, sen åka pendeln. So gotta run!

LOVE

No comments: