20090727

Sanslöst. Förbannad. Ledsen. Förvirrad. Och endå förjävligt lugn och säker. Det som händer händer och jag hoppas allt bättrar sig.

Tält-köpar-dag idag. Ah tjena. Hade kollat upp ett tält som skulle finnas i en liten butik i Sumpan. Vi åker dit. Slut. Vi åker till Barkarby Outlet, Rusta. Slut. Vadihelvete?! Som tur är råkade vi träffa Linnéas föräldrar på Stadium, som följde med oss till Rusta och köpte ett bedårande camping set åt oss. Camo i mitt hjärta ;)

Hittade ingen bild på det camogröna. Den blå versionen här är ju sjukt ful. I alla fall; tält, liggunderlag, sovsäck & en uppblåsbarkudde.

We likey!

Snart ska jag hämta upp tvätten. Sedan blir det ett långt bad. Och sedan kommer det svåraste: välja kläder! Och sedan packa allt. Bussbiljetten är i alla fall bokad. Åker kl 13.30, är framme vi kl 17. Sedan blir det incheckning, tältbygge och volontärmöte. ÄR SÅ JÄVLA PEPP!

Bloggen kommer bli festivalblogg under min tripp till Karlskoga. Kommer mobilblogga om sådant som dyker upp! Typ tältbygge, mat & konserter!

Följ med på Putte i Parken... LOVE

2 comments:

Somme said...

Hoppas att ni får de super kul! :D

Isabelle said...

Det kommer bli grymt! Ni får ha det bra här i Sthlm meeed :)